Mai multe zboruri Iasi - Viena cu Austrian Airlines, din 2016

Mai multe zboruri Iasi - Viena cu Austrian Airlines, din 2016

Austrian Airlines creşte numărul zborurilor pe ruta Viena – Iaşi, din vara lui 2016

Oferta Vila Camelia

Începând cu 29 martie 2016, Austrian Airlines va creşte numărul zborurilor pe ruta Iaşi – Viena. Va fi adăugată o nouă frecvenţă săptămânală, în ziua de marţi, ajungând astfel la 6 zboruri săptămânale (fără sâmbătă).

Din 4 iunie 2016, Austrian Airlines va opera 7 zboruri săptămânale (un zbor pe zi). În continuare, zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Bombardier DHC-8Q-402 (Dash 8Q400), după următorul orar:

OS645: VIE 12:35 – 15:20 IAS
OS646: IAS 15:55 – 16:50 VIE

România rămâne o piață importantă pentru Austrian Airlines. Transportatorul național al Austriei operează zboruri către București, Iași și Sibiu. În plus, oferă zboruri şi din Cluj, în colaborare cu TAROM. În sezonul de vară 2016, Austrian Airlines va opera în total de 52 de zboruri săptămânale către patru destinatii din România.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Wizz-Air-Lufthansa-Technik
WIZZ AIR reînnoieşte contractele de întreţinere cu Lufthansa Technik Group

Wizz Air a semnat miercuri, reînnoirea contractului cu Lufthansa Technik Maintenance (LTMI) şi Lufthansa Technik Budapest (LTB) pentru servicii curente...

Închide