Austrian Airlines creşte numărul zborurilor pe ruta Viena – Iaşi, din vara lui 2016

1 131

Începând cu 29 martie 2016, Austrian Airlines va creşte numărul zborurilor pe ruta Iaşi – Viena. Va fi adăugată o nouă frecvenţă săptămânală, în ziua de marţi, ajungând astfel la 6 zboruri săptămânale (fără sâmbătă).

Din 4 iunie 2016, Austrian Airlines va opera 7 zboruri săptămânale (un zbor pe zi). În continuare, zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Bombardier DHC-8Q-402 (Dash 8Q400), după următorul orar:

OS645: VIE 12:35 – 15:20 IAS
OS646: IAS 15:55 – 16:50 VIE

Circuite exotice

România rămâne o piață importantă pentru Austrian Airlines. Transportatorul național al Austriei operează zboruri către București, Iași și Sibiu. În plus, oferă zboruri şi din Cluj, în colaborare cu TAROM. În sezonul de vară 2016, Austrian Airlines va opera în total de 52 de zboruri săptămânale către patru destinatii din România.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
WIZZ AIR reînnoieşte contractele de întreţinere cu Lufthansa Technik Group

Wizz Air a semnat miercuri, reînnoirea contractului cu Lufthansa Technik Maintenance (LTMI) şi Lufthansa Technik Budapest (LTB) pentru servicii curente...

Închide