Austrian Airlines a inaugurat ruta Viena - Shanghai, pe 4 aprilie

Austrian Airlines a inaugurat ruta Viena - Shanghai, pe 4 aprilie

Austrian Airlines a inaugurat ruta Viena – Shanghai, pe 4 aprilie

Oferta Vila Camelia

Începând din 4 aprilie, Austrian Airlines zboară la Shanghai, a doua destinaţie din China după Beijing. Pentru început, ruta este onorată cu 5 zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri, duminică. De la 1 mai, frecvenţa va creşte la un zbor zilnic.

Orarul zborurilor Viena – Shanghai

OS075 Viena 13:20 – 05:40+1 Shanghai 772
OS076 Shanghai 10:50 – 16:10 Viena 772

Pentru onorarea acestei rutei, Austrian Airlines foloseşte aeronave de tipul Boeing 777-200ER, care sunt configurate în două clase şi pot transporta până la 312 pasageri. Durata zborului de la Viena – Shanghai este de aproximativ 10 ore și 20 de minute, iar biletele de avion dus-întors sunt disponibile începând de la 599 de euro cu taxe incluse.

Austrian-Airlines-Shanghai-2

Austrian-Airlines-Shanghai

În orarul de vară 2016, Austrian Airlines operează 29 de zboruri săptămânale spre 5 destinaţii din Asia: zboruri zilnice spre Tokyo (până pe 3 septembrie), Bangkok și Shanghai (de la 1 mai); până la 5 zboruri săptămânale spre Beijing; până la 3 zboruri săptămânale spre Astana, Kazahstan.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Brussels-Airlines-Bruxelles-Toronto
Brussels Airlines a inaugurat ruta Bruxelles – Toronto

Pe 7 aprilie 2016, Brussels Airlines a inaugurat ruta Bruxelles - Toronto, acesta fiind prima destinaţie canadiană din portofoliul operatorului...

Închide