Australia, SUA și Canada, în atenția tinerilor din România

0 717

Situația tensionată din ultimele zile, pe fondul adoptării și publicării Ordonanței de Urgență de modificare a Codului Penal, a generat o creștere semnificativă a căutărilor de zboruri către destinații din afara continentului.

Potrivit Paravion, căutările de bilete de avion one way spre țări precum Canada, Australia și SUA au crescut de trei ori în ultimele 36 de ore.

Australia, SUA și Canada

Circuite exotice

Într-o zi obișnuită de ianuarie sau februarie, cele mai căutate bilete de avion pe portalurile românești de turism sunt pentru Londra, Amsterdam, Barcelona, Milano, Roma și Berlin, iar majoritatea acestor căutări sunt pentru bilete dus-întors.

Citește: Bilete de avion ieftine spre Australia: Melbourne, Brisbane și Sydney

„Am constatat, însă, că din noaptea în care s-a adoptat Ordonanța de Urgență, care a generat și mișcări importante de stradă în ultimele zile, printre cele mai căutate destinații s-au numărat orașe precum New York, Sydney și Toronto”, a declarat Remus Vișan, Directorul General al Paravion.

Căutările pentru aceste destinații au crescut de trei ori față de o zi obișnuită, iar selectările au fost atât pentru bilete doar dus, cât și pentru tur-retur.

„Acest lucru ne îndeamnă să credem că situația politică transmite niște mesaje care îi determină pe unii români, în special tineri, să privească cu teamă la viitorul lor. Este rezultatul discrepanței dintre valorile unei societăți democratice și o serie de acțiuni insuficient justificate și comunicate către populație”, a adăugat Remus Vișan.

Photo cover by visittoronto

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Qatar_Airways_Boeing_777-200LR
Doha – Auckland cu Qatar Airways, din 5 februarie 2017

Bătălia continuă pentru cel mai lung zbor din lume, dacă e să ne raportăm la distanţă şi timp. În prezent,...

Închide