Atlantic Airways a comandat un Airbus A320

Atlantic Airways a comandat un Airbus A320

Atlantic Airways a comandat un Airbus A320

Oferta Vila Camelia

Atlantic Airways, operator aerian cu baza în Insulele Feroe, a semnat un ordin ferm pentru o aeronavă Airbus A320. Aceasta va fi livrată la final de 2016, iar Atlantic Airways poate face faţă creşterii numărului de pasageri între Feroe şi Copenhaga.

Airbus A320 Atlantic Airways va putea transporta până la 168 de pasageri. Avionul se va alătura celorlalte 3 Airbus A319 din flotă.

Atlantic Airways a ales A320 pentru eficienţă, cost operaţional foarte bun/pasager, performanță și operativitate în condiții dificile de mediu. Atlantic Airways au fost prima companie aeriană din Europa care a ales să utilizeze „Required Navigation Performance approach”.

Airbus A320 este cel mai bine vandut avion cu un singur culoar din lume, cu peste 11.700 comenzi până în prezent și peste 6550 avioane livrate la mai mult de 300 de operatori aerieni din întreaga lume.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
A330-200_TUNISAIR_TAKE_OFF
(Video) Tunisair a recepţionat primul Airbus A330-200

Pe 9 iunie 2015, ministrul transportului din Tunisia, Mahmoud Ben Romdhane, a făcut o vizită la baza Airbus din Toulouse....

Închide