Aterizare cu peripeții pentru pasagerii zborului BE1284 Flybe la Aeroport Amsterdam Schiphol

O aeronavă Flybe a suferit avarii serioase în momentul aterizării pe pista 22 a Aeroportului Amsterdam Schiphol!

0 862

În seara zilei de 23 februarie 2017, pasagerii zborului BE1284, care era operat de aeronava DHC-8-402Q Dash-8 (G-JECP) Flybe, au trecut prin clipe de spaimă în timpul aterizării la Aeroport Amsterdam Schiphol.

În momentul în care aeronava a atins pista 22 a Aeroportului Amsterdam Schiphol, jamba dreaptă a aeronavei Dash-8 (G-JECP) Flybe a cedat, iar aripa a atins solul. După incident, echipajul a emis un apel Mayday.

Aterizare cu peripeții pentru pasagerii zborului BE1284 Flybe

Circuite exotice

În momentul aterizării, se înregistrau vânturi de forfecare de 31 noduri, la rafală ajungând și la 46 de noduri, care îngreunau activitatea aeroportului din Amsterdam. Aterizările au fost operate în crosswind.

Zborul BE1284 lega Edinburgh (Scoția) de Amsterdam (Olanda), iar la bord se aflau 59 de persoane. După nefericitul incident, aeronava a fost evacuată. Nu au fost înregistrate victime.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus A350 XWB Delta
Primul Airbus A350 XWB Delta prinde contur la baza din Toulouse

Primul Airbus A350-900 Delta prinde contur la baza Airbus de la Toulouse. Săptămâna aceasta, terminațiile aripilor (winglets) specifice modelului A350...

Închide