Art & Craft – artă şi suflet

0 107

În primăvara acestui an, am avut plăcere să-l descopăr pe Vladuţ, un vampiraş prietenos şi dulce. În acelaşi timp, i-am cunoscut şi pe cei ce i-au dat naştere.

Art&Craft Design a luat naştere din dorinţa de a oferi, iubitorilor de artă populară şi de cadouri româneşti, produse încărcate cu o puternică valoare sentimentală, realizate cu multă migală şi iscusinţă, dar mai ales cu suflet şi dedicare. Fiecare articol comercializat în reţeaua Art&Craft Design este ales individual de o echipă de specialişti în domeniu, fapt ce îi garantează unicitatea, calitatea şi autenticitatea.

art-craft-1

Circuite exotice

În oferta magazinelor Art&Craft Design găsiţi produse de ceramică de Horezu, instrumente muzicale, obicte decorative din lemn, ţesături tradiţionale şi chiar ia românească. Vladuţ`s este brandul dulce crescut de Art & Craft şi este dedicat celor mici, însă nu exclusiv lor.

Misiunea Art&Craft Design este de a transpune universul românesc într-o formă creativă şi de a-l promova unui public contemporan, prin crearea unor produse noi, autentice, ce se pot constitui în cadouri de destinaţie, pe piata interna şi externă.

Pot spune că misiunea lor a fost îndeplinită, în condiţiile în care Art&Craft Design are magazine în majoritatea aeroporturilor din România, iar turiştii pot cumpăra produse tradiţionale cu specific românesc. Dacă nu ajungeţi în aeroport, Art&Craft are şi un magazin online de unde puteţi să comandaţi produse româneşti, dulciuri, obiecte decorative şi multe altele. Art&Craft are ca obiectiv continuu realizarea de produse noi, unice şi originale, iar acest lucru se poate observa în gama vastă de produse dedicate publicului larg.

Mă bucur să văd că încă mai sunt firme care caută să ducă mai departe tradiţiile româneşti, iar noi le sprijinim şi le susţinem în demersul lor.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Conferinta-Wizz-Air
Conferinţă de presă Wizz Air la Iaşi, pe 3 decembrie / Baza şi rute noi

Pe 3 decembrie 2015, începând cu ora 10:00, Wizz Air şi Aeroportul Internaţional Iaşi vor ţine o conferinţă de presă...

Închide