Antonov An-225 Mriya cu motorul 2 în flăcări

1 400
avion+cazare litoral Romania

Pe 10 noiembrie 2016, motorul 2 al aeronavei Antonov AN-225 Mriya (UR-82060) a putut fi văzut în flăcări. Avionul a operat zborul ADB-304F, de la Gostomel (Ucraina) la Leipzig (Germania).

antonov-an-225-ur-82060-leipzig

FOTO: avherald.com/

Pensiunea Iara

După aterizarea pe pista 26R a aeroportului din Leipzig, în timp ce se deplasa spre zona de parcare, o ”limbă de foc” a putut fi observată la motorul 2 (cel din mijloc) aproximativ 1 minut. Antonov An-225 Mriya este singurul avion cu 6 motoare, 3 pe aripă. Serviciile de urgență au intervenit în scurt timp. Acest incident ar putea ține aeronava la sol până la remedierea problemelor.

Reamintim că este singurul avion de acest tip din lume. Pe 30 august 2016, ANTONOV Company (Ukroboronprom SC) și Aerospace Industry Corporation of China (AICC) au semnat un acord de cooperare privind programul AN-225. Prima etapă a acestei colaborări constă în construirea celui de-al 2-lea AN-225 Mriya la ANTONOV Company și livrarea acestuia către AICC.

hotel unirea

S-ar putea sa-ti placa si

1 comentariu

  1. (Video) Antonov An-225 Mriya, în Brazilia și Chile

    […] incidentul de săptămâna trecută de la Leipzig, când a putut fi observată o limbă de foc ieșind din motorul 2, AN-225 a decolat cu întârziere spre continentele americane și a operat mai multe escale tehnice […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
safety-video-turkish-airlines
(Video) Noul safety video Turkish Airlines #MagicOnBoard

La finalul lunii octombrie 2016, Turkish Airlines a lansat un nou video cu instrucțiunile de siguranță la bordul avionului. Cu...

Închide