Allview M9 Connect – feature phone cu buton SOS

Butonul SOS poate fi configurat cu până la 5 numere de telefon!

0 428

Allview lansează feature phone-ul M9 Connect, care se distinge prin butonul SOS ce direcționează utilizatorul spre 5 numere de telefon de urgență.

Butonul SOS poate fi configurat cu până la 5 numere de telefon ce pot fi apelate în cazul în care utilizatorul are nevoie de ajutorul celor dragi. În cazul în care primul număr apelat nu răspunde, apelul este transferat automat către al doilea număr.

Allview M9 Connect cu buton SOS

Circuite exotice

Procedura se repetă cu urmatoarele contacte de urgență, până când unul dintre ele raspunde. În timpul apelurilor telefonice, Allview M9 Connect transmite automat către toate contactele apelate un sms cu coordonatele locației utilizatorului.

Allview M9 Connect este un telefon Dual SIM ce oferă conectivitate 3G. Este echipat cu un acumulator de 1000mAh și oferă autonomie impresionantă: o încarcare completă va aduce 200 de minute de convorbire și pâna la 200 de ore în stand-by.

Allview-M9-Connect

Allview M9 Connect este prevăzut și cu aplicațiile de socializare Facebook Lite și WhatsApp. Terminalul M9 Connect este disponibil de astăzi, pe bază de precomandă, la prețul de 249 lei iar livrările vor începe din 6 februarie.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Echipaj de cabina Emirates
IATA avertizează: Decretul semnat de Trump afectează echipajele de cabină

Weekend-ul, care tocmai s-a încheiat, a fost agitat pe plan local, dar mai ales pe plan internațional. Noul președinte al...

Închide