Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

Alitalia a renunțat la ruta Milano – București

1 255

Spre surprinderea noastră, Alitalia a renunțat la ruta Milano – București. Lucrul acesta s-a întâmplat prin luna iunie. Fără notificări și fără anunț oficial din partea Alitalia.

Alitalia anuleaza Milano – București

Bucuresti-Milano-Alitalia

Laponia

În urma simulărilor făcute pe site-ul oficial al operatorului aerian italian, ruta este acoperită via Roma. Tarifele au crescut de la 85 EURO (tariful practicat pe zborurile directe) la 249 EURO (zboruri operate de Alitalia / TAROM cu escală la Roma). Am găsit și tarife de 218 EURO, dar sunt zboruri operate de Air Serbia via Belgrad.

Airbus A319 Alitalia

ASUS ZenFone 3 MAX

Putem spune că operatorii low-cost au câștigat bătălia pe ruta București – Milano. În prezent, singurele zboruri pe această rută sunt operate de Blue Air, Wizz Air și Ryanair, iar aeroporturile acoperite din Milano sunt: Bergamo (Ryanair, Blue Air, Wizz Air), Linate (Blue Air) și Malpensa (Ryanair, Wizz Air).

Din Bergamo, puteți călători în Bergamo și spre Milano sau să profitați de zboruri low-cost spre multe alte destinații din Europa. Aeroportul Linate deschide oportunități de a călători spre destinații din Italia și Europa. Aeroportul Malpensa, aeroportul principal din Milano, oferă conexiuni foarte bune spre destinații din Statele Unite, Asia și America de Sud.

Pensiunea Iara
S-ar putea sa-ti placa si
1 comentariu
  1. […] se retrage din România. După renunțarea la ruta București – Milano, care a avut loc în iunie 2016, Alitalia renunță și la ruta București – […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Aeronava Airbus A320 Wizz Air la Cluj
A 5-a aeronavă Wizz Air la Cluj-Napoca

Wizz Air a întâmpinat astăzi a 5-a aeronavă Airbus A320 la baza sa din Cluj-Napoca. Aeronava va asigura operațiunile pe...

Închide