Roma - Beijing cu Alitalia, din 18 iulie 2016

Roma - Beijing cu Alitalia, din 18 iulie 2016

Alitalia reia zborurile spre Beijing, din 18 iulie 2016

Oferta Vila Camelia

Începând cu 18 iulie 2016, Alitalia reia zborurile directe spre China, anunţând ruta Roma – Beijing. Aceasta este a 3-a rută lung-curier anunţată pentru 2016, după Santiago de Chile (de la 1 mai) și Ciudad de Mexico (din 16 iunie).

Airbus-A330-Alitalia

Noua rută va fi onorată cu 4 zboruri săptămânale, după următorul orar:

AZ790 Roma Fiumicino 14:20 – 06:20+1 Beijing – luni, miercuri, vineri și sâmbătă
AZ791 Beijing 09:15 – 14:25 Roma Fiumicino – marți, joi, sâmbătă și duminică

Alitalia va opera aceste zboruri cu aeronave Airbus A330, care pot transporta până la 250 de pasageri, într-o configuraţie cu 3 clase: Economy, Premium Economy şi Business. Pasagerii se vor bucura de noile cabine Alitalia, dar şi de noile servicii implementate.

Beijing va fi a 3-a destinaţie asiatică din reţeaua Alitalia, după Tokyo şi Seul. Pentru cei interesaţi de serviciile cargo, Alitalia va oferi şi acest serviciu de a putea transporta marfă în cala avioanelor de pasageri.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:, ,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
airlinestravel-4 ani
Voi vă mai amintiţi experienţa primului zbor?

Mirela de la extravita.ro a lansat o leapşă despre travel şi experienţa de a călători. Nu suntem fani acestor joculeţe,...

Închide