Airport Design Week in Aeroportul Henri Coanda

Airport Design Week în Aeroportul Henri Coandă

0 145

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti sărbătoreşte, în acest an, Ziua Femeii printr-o serie de evenimente dedicate pasagerelor Aeroportului Henri Coandă şi femeilor care lucrează în domeniul aviaţiei, angajate ale diferitelor companii din spaţiul aeroportuar.

Aeroportul-International-Henri-Coanda-Bucuresti

Continuând tradiţia din ultimii ani, CNAB organizează, luni, 7 martie 2016, începând cu ora 12.30, în Terminalul Plecări al Aeroportului Henri Coandă, un grupaj de trei prezentări de modă, două ateliere de make-up și hairstyling, precum și un concert susținut de Nico.

Vacante Last Minute by Paralela 45 Luxury

Prezentările de modă sunt semnate de nume celebre în domeniu, Alexandra Calafeteanu și Claudia Rawlings, precum și de o tânără artistă aflată la început de drum, Daniela Gogu. Spectacolul aduce în centrul atenţiei, şi în acest an, câteva dintre angajatele Companiei Naționale Aeroporturi București, care au avut curajul de a urca pe podium și datorită Mirelei Vescan, cel mai cunoscut și mai titrat make-up artist din România.

Airport-Design-Week-Aeroport-Henri-Coand

Pasagerele vor fi invitate să fie modele în cadrul atelierulor de hairstyling ale Abbate Salon și de make-up, ale școlii Beauty Make-up Artistry.

De asemenea, luni se va vernisa și expoziția vestimentară ”Travelin’ style”, semnată de Ama Mihăescu, care va fi prezentată pasagerilor timp de o săptămână în Aeroportul Henri Coandă.

avion+cazare litoral Romania

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
OSAKA
[Oferta Turkish Airlines] Bucureşti – Osaka de la 447 EURO

În urma unor verificări de rutină, mi-a atras atenţia preţul pentru Bucureşti - Osaka. Am verificat, am primit şi confirmarea...

Închide