Airbus A380 Etihad Airways la Abu Dhabi Grand Prix

0 324

Ieri, 27 noiembrie 2016, s-a încheiat un nou sezon din faimoasa competiție automobilistică – Formula 1. Ultima cursă a sezonului a avut loc la Abu Dhabi, pe circuitul Yas Marina. Pilotul german Nico Rosberg (Mercedes) este noul campion mondial al Formulei 1.

————————————————————-
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
————————————————————-

Circuite exotice

Airbus A380 Etihad Airways la Abu Dhabi Grand Prix

Dar acest articol nu este despre Formula 1, ci despre spectacolul aerian oferit de o aeronavă Airbus A380 (A6-APC) Etihad Airways și Al Fursan, echipa de acrobații a Emiratelor Arabe Unite.

În timp ce Lewis Hamilton si Nico Rosberg se pregăteau mental pentru un final epic pe circuit, comandantul Ali Al Jabri, aflat pe scaunul din stânga a aeronavei A380 Etihad Airways, ”trecea” linia de start a circuitul Yas Marina.

a380-etihad-airways-abu-dhabi-f1

La eveniment a participat și His Highness Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Mohammed bin Rashid Al Maktoum, cunoscut și ca șeicul Mohamed, este vice-președintele și primul-ministru al Emiratelor Arabe Unite și monarh constituțional al emiratului Dubai.

hotel unirea

Zborul în formație a început la 16:47, pe 27 noiembrie 2016, cu câteva minute înainte de startul Abu Dhabi Grand Prix. Timpul total de zbor a fost de 50 de minute, de la decolare până la aterizare la Aeroportul Internațional din Abu Dhabi. Spectacolul aerian a durat aproximativ 10 minute, timp în care aeronava a trecut de mai multe ori peste circuitul Yas Marina.

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
patrouille-de-france-jetman
Acrobații Jetman Dubai au zburat în formație cu Patrouille de France

Cei 3 acrobați Jetman Dubai, Yves Rossy, Vincent Reffet și Fred Fugen, au reușit o performanță greu de egalat. Au zburat...

Închide