Airbus A380 Etihad Airways la Abu Dhabi Grand Prix

0 359

Ieri, 27 noiembrie 2016, s-a încheiat un nou sezon din faimoasa competiție automobilistică – Formula 1. Ultima cursă a sezonului a avut loc la Abu Dhabi, pe circuitul Yas Marina. Pilotul german Nico Rosberg (Mercedes) este noul campion mondial al Formulei 1.

Circuite exotice

Airbus A380 Etihad Airways la Abu Dhabi Grand Prix

Dar acest articol nu este despre Formula 1, ci despre spectacolul aerian oferit de o aeronavă Airbus A380 (A6-APC) Etihad Airways și Al Fursan, echipa de acrobații a Emiratelor Arabe Unite.

În timp ce Lewis Hamilton si Nico Rosberg se pregăteau mental pentru un final epic pe circuit, comandantul Ali Al Jabri, aflat pe scaunul din stânga a aeronavei A380 Etihad Airways, ”trecea” linia de start a circuitul Yas Marina.

a380-etihad-airways-abu-dhabi-f1

La eveniment a participat și His Highness Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Mohammed bin Rashid Al Maktoum, cunoscut și ca șeicul Mohamed, este vice-președintele și primul-ministru al Emiratelor Arabe Unite și monarh constituțional al emiratului Dubai.

Zborul în formație a început la 16:47, pe 27 noiembrie 2016, cu câteva minute înainte de startul Abu Dhabi Grand Prix. Timpul total de zbor a fost de 50 de minute, de la decolare până la aterizare la Aeroportul Internațional din Abu Dhabi. Spectacolul aerian a durat aproximativ 10 minute, timp în care aeronava a trecut de mai multe ori peste circuitul Yas Marina.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
patrouille-de-france-jetman
Acrobații Jetman Dubai au zburat în formație cu Patrouille de France

Cei 3 acrobați Jetman Dubai, Yves Rossy, Vincent Reffet și Fred Fugen, au reușit o performanță greu de egalat. Au zburat...

Închide