Airbus A380 Air France la Rio de Janeiro

0 117

Airbus A380 Air France la Rio de Janeiro. Pe 22 august, la 20:05, primul Airbus A380 a aterizat la RIOgaleão – Aeroportul Internațional Tom Jobim. A fost un zbor Air France, operat pe ruta Paris – Rio de Janeiro, cu ocazia Jocurilor Olimpice de vară 2016 de la Rio. Aeronava a fost întâmpinată cu tradiționalul salut al tunurilor cu apă.

Airbus A380 Air France la RIO

Circuite exotice

First_A380_commercial_flight_to_Rio_de_Janeiro

Totodată, acest zbor a marca și introducerea aeroportului RIOgaleão pe lista celor 230 de aeroporturi din întreaga lume pregătite să primească aeronave de tipul Airbus A380.

First_A380_commercial_flight_to_Rio_de_Janeiro

Patru aeroporturi din America Latină sunt acum gata să primească zboruri comerciale cu A380 și să susțină creșterea traficului aerian în regiune. Cele patru aeroporturi sunt: Aeroportul internațional Tom Jobim, Aeroport Benito Juarez Mexico City, Aeroportul internațional Sao Paulo-Guarulhos și Aeroportul Internațional Cancun.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Pokemon Jet ANA
Pokemon Jets All Nippon Airways și Pikachu la înălțime

Anul 2016 aduce în prim-plan personaje legendare din desenele animate ale anilor 90. Cea mai mare isterie mondială a acestui...

Închide