Airbus A380 Air France la Rio de Janeiro

Airbus A380 Air France la Rio de Janeiro

Airbus A380 Air France la Rio de Janeiro

Oferta Vila Camelia

Airbus A380 Air France la Rio de Janeiro. Pe 22 august, la 20:05, primul Airbus A380 a aterizat la RIOgaleão – Aeroportul Internațional Tom Jobim. A fost un zbor Air France, operat pe ruta Paris – Rio de Janeiro, cu ocazia Jocurilor Olimpice de vară 2016 de la Rio. Aeronava a fost întâmpinată cu tradiționalul salut al tunurilor cu apă.

Airbus A380 Air France la RIO

First_A380_commercial_flight_to_Rio_de_Janeiro

Totodată, acest zbor a marca și introducerea aeroportului RIOgaleão pe lista celor 230 de aeroporturi din întreaga lume pregătite să primească aeronave de tipul Airbus A380.

First_A380_commercial_flight_to_Rio_de_Janeiro

Patru aeroporturi din America Latină sunt acum gata să primească zboruri comerciale cu A380 și să susțină creșterea traficului aerian în regiune. Cele patru aeroporturi sunt: Aeroportul internațional Tom Jobim, Aeroport Benito Juarez Mexico City, Aeroportul internațional Sao Paulo-Guarulhos și Aeroportul Internațional Cancun.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Pokemon Jet ANA
Pokemon Jets All Nippon Airways și Pikachu la înălțime

Anul 2016 aduce în prim-plan personaje legendare din desenele animate ale anilor 90. Cea mai mare isterie mondială a acestui...

Închide