Airbus A350 XWB, prezentat în China

Airbus A350 XWB, prezentat în China

Airbus A350 XWB, prezentat în China

Oferta Vila Camelia

Cel mai nou avion de pasageri din lume, Airbus A350 XWB, va face primul turneu demonstrativ din China. Acesta este programat în perioada 25 iunie – 2 iulie. Aeronava de test A350 XWB (MSN2) va zbura la Beijing (PEK), Shanghai (SHA), Guangzhou (CAN), Haikou (HAK) și Chengdu (CTU).

Airbus-A350-XWB-Carbon

Airbus are comenzi şi de la operatorii chinezi. China Eastern Airlines a comandat 20 de aeronave A350-900, comandă plasată în aprilie 2016. Air China a comandat, de asemenea, 10 x A350-900. Cele 2 comenzi plasate de operatorii din China au contribuit la acest tur de prezentare.

China este una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere pentru transportul aerian, iar Airbus a furnizat 50% din flota de aeronave comerciale aflate în circulație în China.

Airbus-A350-XWB-Carbon

Totodată, industria aviatică chineză a contribuit la dezvoltarea aeronavei Airbus A350 XWB. Centrul de Inginerie Airbus de la Beijing, precum şi Aviation Industry Corporation din China au participat la dezvoltarea acestui avion. Airbus spune că aproximativ 5% din corpul aeronavei Airbus A350 XWB este fabricat în China.

Airbus A350 XWB (MSN2) în China

Aeronava are un livery „carbon” şi face parte din flota de test a programului Airbus A350 XWB. Totodată, este una dintre cele 2 aeronave de test echipate cu o cabină complet funcţională. Are o configuraţie de două clase standard: 42 de locuri la Business Class şi 210 locuri la Economy Class.

Până în prezent, Airbus a înregistrat comenzi ferme pentru 800 de avioane A350 XWB de la 42 de clienți. Cifrele demonstrează că A350 XWB este una dintre cele mai de succes aeronave widebody de până acum.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus-A330-KLM-F16
(Video) Airbus A330 KLM în formaţie cu 2 aeronave F-16

Sunt cazuri, rare, ce-i drept, în care aeronavele de pasageri ajung să fie escortate de avioane de vânătoare. Acest lucru...

Închide