Air France testeaza internetul pe zborurile scurte si medii

Air France testeaza internetul pe zborurile scurte si medii

Air France testează internetul pe zborurile scurte şi medii

Oferta Vila Camelia

Din 12 ianuarie 2016, Air France în parteneriat cu Orange au început testarea internetului de mare viteză la bordul unor aeronave Airbus A320. Testarea durează 3 luni şi se face pe zboruri scurt-curier şi mediu-curier.

Pe durata zborului (de la momentul îmbarcării şi până la momentul în care părăsesc aeronava), clienții se pot conecta la internet de mare viteză. Îşi pot verifica emailul sau pot urmări diferite posturi de televiziune (France 2, France 24, Eurosport, BBC World News și Bloomberg). Pasagerii au, de asemenea, acces la o selecţie de jocuri, filme și seriale TV. Acest serviciu poate fi achiziționat cu 20 de ore înainte de zbor sau la bordul avionului.

infographie_wifi_air-france

Air France a pregătit 2 pachete: Connect and Live Pass (internet + Live TV) la 5 EURO pe zborul scurt şi 10 EURO pe zborul mediu; Entertainment Pass (+ 30 de filme şi + 15 seriale TV şi games) la 6 EURO short-haul/medium-haul.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
AF-Athos-06-credit
(Video) Patrouille de France şi Boeing 747 Air France la înălţime

Pe 27 ianuarie 2016, la câteva zile de la ultimul zbor comercial, Boeing 747-400 Air France s-a ridicat de la...

Închide