Air France testează internetul pe zborurile scurte şi medii

0 155

Din 12 ianuarie 2016, Air France în parteneriat cu Orange au început testarea internetului de mare viteză la bordul unor aeronave Airbus A320. Testarea durează 3 luni şi se face pe zboruri scurt-curier şi mediu-curier.

Pe durata zborului (de la momentul îmbarcării şi până la momentul în care părăsesc aeronava), clienții se pot conecta la internet de mare viteză. Îşi pot verifica emailul sau pot urmări diferite posturi de televiziune (France 2, France 24, Eurosport, BBC World News și Bloomberg). Pasagerii au, de asemenea, acces la o selecţie de jocuri, filme și seriale TV. Acest serviciu poate fi achiziționat cu 20 de ore înainte de zbor sau la bordul avionului.

infographie_wifi_air-france

Circuite exotice

Air France a pregătit 2 pachete: Connect and Live Pass (internet + Live TV) la 5 EURO pe zborul scurt şi 10 EURO pe zborul mediu; Entertainment Pass (+ 30 de filme şi + 15 seriale TV şi games) la 6 EURO short-haul/medium-haul.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
(Video) Patrouille de France şi Boeing 747 Air France la înălţime

Pe 27 ianuarie 2016, la câteva zile de la ultimul zbor comercial, Boeing 747-400 Air France s-a ridicat de la...

Închide