Air Europa va oferi Wi-Fi la bordul aeronavelor lung-curier

0 162

În secolul vitezei, Air Europa a înţeles că pasagerii sunt „dependenţi” de internet şi a decis să introducă serviciul Wi-Fi la bordul aeronavelor lung-curier. Pentru Air Europa, 2016 este un an al schimbărilor. Vine cu brand nou, un livery nou, avioane noi şi noi servicii oferite pasagerilor.

Wi-Fi-Air-Europa

Prin urmare, pe lângă noile aeronave Boeing 787 Dreamliner, Air Europa a echipat 3 avioane Airbus A330 (2 x A330-200 şi 1 x A330-300) cu tehnologia necesară pentru a oferi Wi-Fi la înălţime. Planul este ca toată flota de aeronave lung-curier să fie echipată cu tehnologia oferită de Panasonic Avionics. Tot Panasonic a livrat şi sistemele de divertisment eX3 IFE, care echipează noile 787 Dreamliner.

Circuite exotice

Wi-Fi-Air-Europa

Legat de WI-Fi, Air Europa a prezentat 3 pachete tarifare: 15Mb la 7 EURO, 30Mb la 13 EURO şi 50 Mb la 20 EURO. Conexiunea la internet se va putea realiza după ce aeronava va ajunge la altitudinea de croatieră, prin intermediul reţelei „ontheair”. Dacă nu abuzaţi de muzică şi filme, pe care oricum le găsiţi în serviciul multimedia oferit de Air Europa, 50Mb vă sunt suficienţi să staţi pe chat, să verificaţi email, să comunicaţi pe reţelele sociale.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Wizz Air
[Oferta Wizz Air] Bilete de avion de la 39 lei/segment pentru Milano, Bruxelles, Bologna

În aviaţie, concurenţa între companiile aeriene face bine la public. În teorie, concurenţa duce la creşterea calităţii serviciilor, iar tarifele...

Închide