Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti promovează tradiţia şi valorile româneşti

0 81

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti își propune să promoveze tradiția și valorile românești, printr-o serie de evenimente dedicate sărbătorii tuturor românilor.

Aeroportul-International-Henri-Coanda-Bucuresti

Astfel, marți, 1 decembrie 2015, începând cu ora 11.00, Aeroportul Internaţional Henri Coandă București își întâmpină pasagerii cu un ”Bun venit” în cel mai autentic spirit românesc, prin spectacolul oferit de trupa de călușari ”Doinița”.

Circuite exotice

Week-endul care precede Ziua Națională stă sub semnul artei și tradiției românești. Compania Națională Aeroporturi București, în parteneriat cu Institutul Cultural Român, organizează, sâmbătă, 28 noiembrie, un concert care include piese din repertoriul Mariei Tănase și lucrări de muzică clasică. Protagoniștii sunt Izabela Barbu (voce), Alexandru Burca (pian) și Dan Incrosnatu (percuție), evenimentul urmând a avea loc începând cu ora 12.30, în Terminalul Plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă.

De asemenea, în data de 8 decembrie, Terminalul Plecări este gazda unui flash mob susținut, începând cu ora 10.00, de ansamblul artistic ”Ciprian Porumbescu”, al Centrului Cultural Bucovina.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Sibiu-iarna-degivrare
Aeroportul Internaţional Sibiu operază în condiţii de iarnă

Sezonul de iarnă vine la pachet şi cu temperaturi scăzute, zăpadă, lapoviţă, gheaţă şi tot "meniul" aferent. Aeroporturile se pregătesc...

Închide