Aeroportul Internaținal IAȘI, creștere de 160% în iulie 2016

Aeroportul Internaținal IAȘI, creștere de 160% în iulie 2016

Aeroportul Internaținal IAȘI, creștere de 160% în iulie 2016

Oferta Vila Camelia

Aeroportul Internatinal Iasi a inregistrat un nou record spectaculos în ceea ce privește numărul pasagerilor procesați în luna iulie 2016.

Datele statistice ale lunii iulie 2016 arată o creștere de aproape 160% a numărului total de pasageri îmbarcați și debarcați la Iași. Iulie 2016 – 96.434 pasageri vs. iulie 2015 – 37.138 de călători. De asemenea, cifrele privind traficul înregistrat în iulie 2016 sunt de trei ori mai mari față de cele înregistrate in iulie 2014.

avioane-aeroport-iasi

Evoluția ultimilor ani a fost una cu adevarat consistentă în ceea ce privește numărul beneficiarilor serviciilor de aeroport. În prezent, Aeroportul IAȘI procesează, într-o singură lună, un număr semnificativ mai mare în raport cu o lună din 2012.

Dincolo de aceste date optimiste, Aeroportul Internațional Iași a devenit un reper de bună practică la nivelul aviației române și europene, evoluția sa fiind consemnată în clasamentele de specialitate.

Reamintim că astăzi, din Iași, există posibilitatea de a călători cu avionul spre 16 destinații externe. Să nu uităm și zborurile de pe piața internă București – IAȘI, iar din toamna lui 2016 vor fi operaționale două zboruri interne noi, spre Cluj și Timișoara.

De la începutul anului, capitala Moldovei a devenit punct de plecare spre sase noi orașe: Barcelona, Bruxelles, Koln, Madrid, Larnaca și Catania, iar din iulie 2016 Iașul este baza aeriană pentru WIZZ AIR.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing 787-9 Scoot
Singapore – Atena cu Scoot, din 20 iunie 2017

Tot mai multe companii aeriene low-cost anunță zboruri lung-curier din/spre EUROPA. Astăzi scriem despre noua rută Singapore - Atena anunțată...

Închide