Aeroportul Internaținal IAȘI, creștere de 160% în iulie 2016

0 192
avion+cazare litoral Romania

Aeroportul Internatinal Iasi a inregistrat un nou record spectaculos în ceea ce privește numărul pasagerilor procesați în luna iulie 2016.

Datele statistice ale lunii iulie 2016 arată o creștere de aproape 160% a numărului total de pasageri îmbarcați și debarcați la Iași. Iulie 2016 – 96.434 pasageri vs. iulie 2015 – 37.138 de călători. De asemenea, cifrele privind traficul înregistrat în iulie 2016 sunt de trei ori mai mari față de cele înregistrate in iulie 2014.

avioane-aeroport-iasi

Pensiunea Iara

Evoluția ultimilor ani a fost una cu adevarat consistentă în ceea ce privește numărul beneficiarilor serviciilor de aeroport. În prezent, Aeroportul IAȘI procesează, într-o singură lună, un număr semnificativ mai mare în raport cu o lună din 2012.

Dincolo de aceste date optimiste, Aeroportul Internațional Iași a devenit un reper de bună practică la nivelul aviației române și europene, evoluția sa fiind consemnată în clasamentele de specialitate.

Reamintim că astăzi, din Iași, există posibilitatea de a călători cu avionul spre 16 destinații externe. Să nu uităm și zborurile de pe piața internă București – IAȘI, iar din toamna lui 2016 vor fi operaționale două zboruri interne noi, spre Cluj și Timișoara.

hotel unirea

De la începutul anului, capitala Moldovei a devenit punct de plecare spre sase noi orașe: Barcelona, Bruxelles, Koln, Madrid, Larnaca și Catania, iar din iulie 2016 Iașul este baza aeriană pentru WIZZ AIR.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing 787-9 Scoot
Singapore – Atena cu Scoot, din 20 iunie 2017

Tot mai multe companii aeriene low-cost anunță zboruri lung-curier din/spre EUROPA. Astăzi scriem despre noua rută Singapore - Atena anunțată...

Închide