Aeroportul din SIBIU a scos 7 rute noi la licitaţie

1 105

Consiliul Județean Sibiu împreună cu Regia Autonomă Aeroportul Internațional Sibiu anunță lansarea procedurii de achiziție prin selecție publică a ofertelor pentru acordarea de ajutor financiar la deschiderea de noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internațional Sibiu.

Rute noi Sibiu

Ajutorul financiar pentru rutele noi este acordat în baza schemei de ajutor aprobată prin Decizia Comisiei Europene C(2013) 3095 final – Ajutor de stat SA.35908 – România – Ajutor la înființare pentru companiile aeriene cu plecare de pe Aeroportul Internațional Sibiu.

Obiectul licitației îl constituie creșterea conexiunilor directe, respective destinații noi dintre județul Sibiu și o serie de destinații europene.

Procedura de selecție publică se organizează pentru deschiderea de noi rute, respective dezvoltarea de legături aeriene între Aeroportul Internațional Sibiu și următoarele destinații din Europa. Frecvențele minime săptămânale pentru noile destinații sunt 2 pentru fiecare rută.

CITIŢI: Rute noi 2016 din/spre destinaţii din România!

Destinații propuse:

1. Milano
2. Roma
3. Madrid
4. Barcelona
5. Paris
6. Memmingen
7. Nürnberg

Circuite exotice

Rutele propuse sunt rute care care nu au fost deservite de Aeroportul Internațional Sibiu în anul precedent.

Documentațiile pentru ofertanți se pot ridica gratuit, pe baza unei solicitări scrise însoțită de copia Certificatului de Operator Aerian și a Licenței de Operare în termen de valabilitate, de la sediul Consiliului Județean Sibiu începând cu data de 27.01.2016. De asemenea, tot pe baza unei solicitări scrise însoțită de copia Certificatului de Operator Aerian și Licența de Operare în termen de valabilitate, documentația poate fi transmisă în format electronic prin e-mail sau poștă/curierat la datele de contact ale solicitantului menționate în solicitarea scrisă.

——————————

Din informaţiile noastre, Wizz Air ar fi compania doritoare să opereze o parte dintre rutele menţionate mai sus. Să ne aşteptăm şi la alţi operatori aerieni?

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
CONCORDE-LEGO
Concorde construit din piese LEGO

Ryan McNaught (aka "The Brickman") este un tânăr pasionat de micile cărămizi LEGO, fiind unul dintre cei 13 profesionişti certificaţi...

Închide