Aeronava Boeing 737-400 (PK-YVO) va fi transformată în restaurant

1 109

De-a lungul timpului, am avut bucuria să citesc despre mai multe avioane transformate în case, restaurante, muzee şi obiective turistice. Nu toate avioanele vechi ajung să fie distruse, iar acest lucru face parte din conservarea istoriei.

Boeing-737-400-PK-YVO

Boeing-737-400-PK-YVO

Circuite exotice

Boeing-737-400-PK-YVO

Zilele acestea, publicaţia CCTVNews a publicat mai multe imagini cu aeronava Boeing 737-400 (PK-YVO) aflată în mijlocul oraşului Wuhan, provincia Hubei, China. Nu a ajuns întâmplător acolo. Un comerciant local a cumpărat aeronava şi doreşte să deschidă un restaurant. A cheltuit 5.3 milioane dolari pentru acest proiect.

Va folosi aeronava ca decor şi intenţionează să conserve chiar şi cockpitul pentru a oferi o experienţă inedită clienţilor. Conform planului, restaurantul se va deschide în luna iunie 2016.

Boeing 737-400 (PK-YVO) are 27.4 ani. A operat primul zbor pe 11 octombrie 1988. A zburat pentru British Midland, Mandala Airlines, iar ultimul operator a fost Batavia Air.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
oferta-Air-France
[Oferta Air France] Bucureşti – Paris de la 139 EURO (dus-întors)

Primăvara vine cu o ofertă atractivă de la Air France. Pentru cei ce doresc să călătorească la Paris, Air France...

Închide