899 de pasageri așteaptă să fie rerutați din Turcia

0 96

Aproximativ 899 de pasageri, care au achiziţionat bilete de avion prin Paravion, aşteaptă să fie rerutaţi din Turcia. Este vorba de 239 din România, 550 din Istanbul şi Ankara, respectiv 100 de pasageri din Regatul Unit, Ungaria şi Asia.

paravion

899 pasageri rerutati din Turcia

Circuite exotice

Potrivit informaţiilor Paravion, compania de turism este în legătură permanentă cu autorităţile şi operatorii aerieni. Sunt căutate soluții pentru a-i ajuta să îşi modifice zborurile sau să recupereze contravaloarea biletelor.

”Comunicăm cu toată lumea şi avem încredere că toţi clienţii Paravion vor fi în siguranţă. În continuare ţinem legătura cu operatorii aerieni pentru informaţii şi acţiuni în timp real. Toate semnalele indică faptul că situaţia va reveni la normalitate cât de curând”, declară Remus Vişan, Director General al Paravion.

Pentru informații suplimentare, puteți suna la numărul de telefon 004 0372727374 sau să scrieți la adresa de e-mail callcenter@paravion.ro.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
chartere-antalya-precizari-ANAT
Zborurile charter din/spre Antalya, operate conform programului

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a venit cu un comunicat de presă, care vizează zborurile charter spre/din destinațiile...

Închide