5 morți și 8 răniți într-un schimb de focuri la Fort Lauderdale-Hollywood

0 471

5 persoane au fost ucise și 8 rănite într-un schimb de focuri la Aeroportul Internațional Fort Lauderdale-Hollywood. O persoană a fost reținută și se află în custodia autorităților.

Schimb de focuri la Aeroportul Fort Lauderdale-Hollywood

Circuite exotice

Focurile de armă au fost trase în jurul orei 12:55 (ora locală), potrivit biroului Broward Sheriff. Trăgătorul avea asupra lui un act de identitate cu numele Esteban Santiago, a declarat senatorul Bill Nelson pentru CNN. În aceste momente nu este clar dacă există un al doilea trăgător.

Focurile de armă au fost trase în zona de bagaje a Terminalului 2, care deservește zborurile United și Air Canada. În urma acestui eveniment neplăcut, pasagerii au fost evacuați pe platforma aeroportului.

În prezent, toate serviciile aeroportuare sunt temporar suspendate la Aeroportul Fort Lauderdale-Hollywood. Pasagerii sunt rugați să contacteze operatorii aerieni pentru informații suplimentare despre zboruri.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
conditii-de-iarna-aeroport-bucuresti
25 de zboruri anulate din/spre Aeroport Henri Coandă București (6 ianuarie 2017)

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de...

Închide