5 morți și 8 răniți într-un schimb de focuri la Fort Lauderdale-Hollywood

0 518
avion+cazare litoral Romania

5 persoane au fost ucise și 8 rănite într-un schimb de focuri la Aeroportul Internațional Fort Lauderdale-Hollywood. O persoană a fost reținută și se află în custodia autorităților.

Schimb de focuri la Aeroportul Fort Lauderdale-Hollywood

Pensiunea Iara

Focurile de armă au fost trase în jurul orei 12:55 (ora locală), potrivit biroului Broward Sheriff. Trăgătorul avea asupra lui un act de identitate cu numele Esteban Santiago, a declarat senatorul Bill Nelson pentru CNN. În aceste momente nu este clar dacă există un al doilea trăgător.

Focurile de armă au fost trase în zona de bagaje a Terminalului 2, care deservește zborurile United și Air Canada. În urma acestui eveniment neplăcut, pasagerii au fost evacuați pe platforma aeroportului.

hotel unirea

În prezent, toate serviciile aeroportuare sunt temporar suspendate la Aeroportul Fort Lauderdale-Hollywood. Pasagerii sunt rugați să contacteze operatorii aerieni pentru informații suplimentare despre zboruri.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
conditii-de-iarna-aeroport-bucuresti
25 de zboruri anulate din/spre Aeroport Henri Coandă București (6 ianuarie 2017)

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de...

Închide