5 mai 2017, data primului zbor pentru Comac C919

Pe 5 mai 2017, primul Comac 919 va opera primul zbor din istoria aviației!

0 914

COMAC, producătorul chinez de avioane, a stabilit ziua primului zbor pentru aeronava C919. Aceasta va fi 5 mai 2017. La eveniment vor participa și oaspeți străini, care au fost invitați să asiste la un moment istoric pentru Comac.

Primul zbor pentru un avion reprezintă cel mai important moment pentru dezvoltarea sa. Trebuie operat în condiții climatice cât mai bune. Pe 5 și 6 mai 2017, prognoza meteo anunță soare.

Oferte pachete iunie

Primului zbor pentru Comac C919

Ceremonia cu aproximativ 2000 de invitați va avea loc lângă a 4-a pistă a Aeroportului Internațional Shanghai Pudong. Sunt așteptați, de asemenea, mulți oameni politici. Cu toții vor asista la primul zbor operat de Comac C919, un moment important pentru industria constructoare de avioane din China.

Totodată, Comac a început procesul de certificare pentru C919 împreuna cu EASA (European Aviation Safety Agency). În acest scop, pe 28 aprilie, EASA împreună cu CAAC (Civil Aviation Administration of China) au organizat o conferință de presă cu privire la siguranța aeronautică.

Până în prezent, Comac a înregistrat angajamente pentru 570 de aeronave C919, China Eastern Airlines fiind clientul său de lansare.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
zborurile-emirates-A380
Urmăriți flota de avioane Airbus A380 Emirates într-o zi normală de zboruri (VIDEO)

Pe 26 martie 2017, Emirates a început operarea zborurilor cu Airbus A380 pe două noi rute și a făcut upgrade...

Închide