5 gadgeturi din bagajul meu de traveler

3 194

Calatoriile…cea mai frumoasă pasiune! O practic de peste 5 ani şi mai am multe de descoperit pe acest Pământ, dar şi de învăţat de la cei mai experimentaţi. În tot acest timp, mi-am conturat un mic kit de travel cu gadgeturile indispensabile. Cred că fiecare dintre noi are propriul kit în funcţie de obiective.

travel-gadget
Foto: theinquirer.net

Mai jos am menţionat 5 gadgeturi din dotarea mea:

Circuite exotice

1. Smartphone-ul
Smartphone-ul/Telefonul inteligent a ajuns să fie cel mai important accesoriu într-o călătorie. Pe lângă funcţia de bază, aceea de a comunica cu oamenii la distanţă, smartphone-ul a ajuns principalul aparat foto din dotare. Din acest motive, telefonul trebuie să vină echipat cu o cameră bună pentru a putea surprinde cele mai frumoase instantanee. Bateria este la fel de importantă. În călătorii, ştim când plecăm de la hotel, dar nu ştim când ajungem la o priză.

2. Bateria externă
O baterie externă este mereu utilă şi nu ocupă prea mult spaţiu în bagaj. Oferă un plus de autonomie la smartphone. Am o baterie de 8000 mAh, dar e bine să fie cu o capacitate şi mai mare.

3. Hard disk-ul extern
Hard disk-ul extern nu-mi lipseşte din bagaj. În călătorii, am obiceiul de a face multe fotografii şi de a filma diferite scene. De multe ori îmbin relaxarea cu munca şi nu ratez ocazia de a fotografia avioane sau de a filma o aterizare/decolare. Am ajuns să am peste 2TB de conţinut multimedia şi-l păstrez pe hard disk-uri externe. SSD-ul din laptop nu e aşa de încăpător.

4. Laptop-ul
Laptop-ul reprezintă biroul meu de lucru. Chiar dacă merg într-o călătorie pentru relaxare, laptop-ul nu-mi lipseşte. Să fie! Online-ul nu ia pauză.

5. Căştile
Căştile nu-mi lipsesc din bagaj! În călătoriile mele, în special când am şi zboruri, nu plec la drum fără căşti. Am momente când îmi place să mă „izolez” în muzica mea, departe de forfota stradală sau din avion.

Recent mi-am luat un adaptor universal pentru priză. Probabil că va intra în kit-ul de travel. Mai sus v-am enumerat 5 gadgeturi importante, care nu-mi lipsesc din deplasările mele, dar la drum plec cu mult mai multe, plus diferite accesorii.

Voi ce gadgeturi vă luaţi în călătorii?

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

3 Comentarii

  1. Despre calatorii si destinatii intr-o leapsa cu intrebari

    […] Acte, bani şi un smartphone. Îmi place să călătoresc cât mai lejer, fără prea multe bagaje. Însă contează destinaţia, clima şi perioada călătoriei. Dar fără acte şi bani nu cred că se poate călători, iar smartphone-ul a ajuns un accesoriu indispensabil (face parte din kit-ul techtravel). […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
A330-200-Iberia
Madrid – Tokyo Narita cu Iberia, din 18 octombrie 2016

Iberia relansează zborurile spre Tokyo. După o pauză de 18 ani, Iberia revine pe piaţa din Asia de Est. Începând...

Închide