3 rute noi Wizz Air la Suceava: Treviso, Bologna şi Roma Ciampino

2 343

Wizz Air a anunţat astăzi trei rute noi de la Aeroportul Internaţional din Suceava. Noile zboruri vor fi operate spre Treviso, Bologna şi Roma Ciampino cu începere din 27 martie, respectiv 28 martie 2017.

————————————————————-
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
————————————————————-

rute-noi-wizz-air-suceava

3 rute noi Wizz Air la Suceava

Circuite exotice

Cursele vor fi operate de trei ori pe săptămână spre Bologna şi Roma în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, respectiv de două ori pe săptămână pentru Treviso, lunea şi vinerea. Biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 109 lei/segment.

Wizz Air a început să opereze zboruri de pe aeroportul din Suceava în august 2016 și a lansat inițial curse spre Londra Luton. La scurt timp, a fost anunțată și ruta Suceava – Milano.

Anunțul de astăzi crește numărul zborurilor operate din Suceava la cinci, spre două ţări: Italia şi Marea Britanie.

În 2016 și pentru prima parte din 2017, WIZZ a anunțat deja 35 de noi rute care leagă România de restul Europei. Dar și ruta internă între București și Cluj-Napoca, care marchează o evoluție semnificativă a transportului aerian intern în România.

În perioada 1 octombrie 2015 – 31 octombrie 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 5,3 milioane de pasageri din și spre România.

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

2 Comentarii

  1. Suceava - Treviso cu Wizz Air, din 18 martie 2017

    […] toamna anului trecut, Wizz Air a anunțat zboruri pe rutele Suceava – Treviso, Suceava – Bologna și Suceava – Roma. Acestea urmează să înceapă din 27 martie 2017, odată cu trecerea la orarul de vară […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
inaugurare-baza-ryanair-bucuresti-2
OFICIAL: A fost inaugurată baza Ryanair la București

Astăzi, 3 noiembrie 2016, Ryanair a deschis oficial baza de la București. Au fost alocate 3 aeronave de tipul Boeing...

Închide