A 26-a bază Wizz Air, la Chișinău

1 173

Wizz Air a anunțat astăzi lansarea bazei operaționale la Aeroportul Internațional Chișinău, cu o nouă aeronavă Airbus A320, și adăugarea a două noi rute spre Europa, din martie 2017. Wizz Air va lansa două curse, operate de două ori pe săptămână, spre Berlin Schönefeld și Barcelona. Cu aceste noi destinații, rețeaua Wizz Air din Moldova ajunge la șapte rute spre patru țări. Tarifele încep de la 29,99 EUR.

A 26-a bază Wizz Air, la Chișinău

Circuite exotice

WIZZ a început să opereze de la Chișinău în septembrie, oferind mai multe oportunități de transport aerian accesibil. Cu peste 350.000 de locuri la vânzare în 2017, în creștere cu 41% față de anul curent, Chișinău devine a 26-a bază Wizz Air, iar Moldova devine a 14-a țară cu bază WIZZ.

airbus-a320-ha-lpv-wizz-air

Noua bază de la Chișinău reprezintă o investiție de 98 milioane de dolari (cam atât costă un Airbus A320) din partea Wizz Air, iar compania va angaja 36 de persoane din Chișinău, care vor activa ca echipaj pentru noua aeronavă. Selecția viitorilor membri de echipaj a început deja, iar compania va organiza zile speciale de recrutare pentru cei interesați de o carieră la înălțime.

Evenimentul Open Days WIZZ va avea loc pe 25 și 26 octombrie 2016 de la ora 9:00, la Hotel Jumbo (Bulevardul Decebal 23/4), în timp ce Pilot Open Day este programat pentru 29 octombrie, de la ora 9:00, în același local.

Toți aplicanții sunt rugați să fie punctuali și să vină cu un CV în engleză, 2 fotografii (din față și profil) și orice referințe relevante. Mai multe detalii despre profesia și oportunitățile de Cabin Crew pot fi obținute pe site-ul Wizz.

Totodată, noua bază va contribui la economia locală, facilitând locuri de muncă indirecte la aeroport, în transporturi, turism și industria hotelieră. În ansamblu, în Moldova, operațiunile Wizz Air vor susține mai mult de 100 de locuri de muncă în domeniile conexe.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus-A321-Wizz-Air-Bucuresti
[Oferta Wizz Air] Bilete de avion de la 39 lei/segment

Se pare că astăzi a fost o zi cu multe ceasuri bune. Operatorii low-cost se întrec în oferte și tarife...

Închide