20 de rute noi de la Blue Air pentru sezonul de vară 2016

0 86

Update 30 septembrie 2015: Din sursele noastre, am aflat cã vor fi 20 de rute noi si directe. Vom reveni cu amãnunte începând cu ora 14:00!

Mâine, 30 septembrie ora 14:00, Blue Air, prima companie de smart flying, organizează conferinţa de presă în cadrul căreia se vor anunţa peste 20 de noi rute din orarul de vară 2016, planurile de dezvoltare cu privire la flota companiei, precum rezultatele sezonului de vară 2015.

Bun, mâine vom participa la această conferinţă şi suntem nerăbdători să aflăm noutăţile, cu toate că le putem anticipa. În vara acestui an, mai exact în iulie 2015, am scris despre mutarea strategică anunţată de Blue Air: baza la Iaşi şi zboruri pe ruta internă Bucureşti – Iaşi, dar şi despre noile rute din Iaşi spre Londra, Paris şi Roma.

Circuite exotice

Blue-Air-Rute-Iasi

În urma unei verificări sumare pe site-ul Blue Air, am observat că din Iaşi se poate zbura spre mai mult de 20 de destinaţii. Am făcut imediat verificările şi am constatat că majoritatea sunt via Bucureşti. Să fie acestea noile rute pe care le va anunţa Blue Air? Aflăm mâine, de la ora 14:00.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Bucureşti – Birmingham cu Wizz Air, din 22 mai 2016

În această seară, Wizz Air a anunţat pe pagina de facebook o nouă ruta cu plecare din Bucureşti. Zborurile pe...

Închide