10 ani de Wizz Air la Târgu Mureș și 2 milioane de pasageri transportați

10 ani de Wizz Air la Târgu Mureș și 2 milioane de pasageri transportați

10 ani de Wizz Air la Târgu Mureș și 2 milioane de pasageri transportați

Oferta Vila Camelia

Wizz Air sărbătorește două momente de referințe: 2 milioane de pasageri transportați către și dinspre Târgu Mureș, precum și 10 de ani de prezență pe Aeroportul Internațional Transilvania.

10-ani-wizz-air-targu-mures-2

10 ani de Wizz Air la Târgu Mureș

În 2006, primul zbor WIZZ a decolat de la Târgu Mureș spre Londra Luton. După cinci ani de activitate de succes, Wizz Air a alocat una dintre noile sale aeronave Airbus A320 la Aeroportul Internaţional Transilvania. Prin stabilirea bazei, WIZZ a creat 36 de locuri de muncă directe și a adăugat mai multe rute noi la rețeaua sa low-cost din Târgu Mureș, care acum este formată din nouă rute către șase țări.

În 2015, Wizz Air a transportat aproximativ 350.000 de pasageri pe rutele sale din Târgu Mureș sprijinind peste 250 de locuri de muncă pe plan local.

10-ani-wizz-air-targu-mures-1

Pasagerul cu numărul 2 milioane s-a aflat la bordul aeronavei WIZZ pe ruta Frankfurt – Târgu Mureș și se numește Delia Boboia. Tânăra, originară din Sibiu, locuiește de trei ani în Germania și zboară frecvent cu Wizz Air din și spre România. De fiecare dată, în călătorii, este însoțită de David, fiul ei în vârstă de 2 ani. “Primul zbor a lui David a fost la vârsta de șase luni, cu o aeronavă WIZZ, și pot spune că este familiar cu atmosfera de la bord și încântat să călătorească de fiecare dată. Am fost foarte surprinsă și bucuroasă în același timp să aflu că noi suntem norocoșii câștigători.”

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
airbus-a320-ha-lpv-wizz-air
A 26-a bază Wizz Air, la Chișinău

Wizz Air a anunțat astăzi lansarea bazei operaționale la Aeroportul Internațional Chișinău, cu o nouă aeronavă Airbus A320, și adăugarea...

Închide