1 milion de pasageri prin aeroportul din Cluj, în primele luni din 2016

1 milion de pasageri prin aeroportul din Cluj, în primele luni din 2016

1 milion de pasageri prin aeroportul din Cluj, în primele luni din 2016

Oferta Vila Camelia

În primele 8 luni de zile din 2016, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a procesat 1 milion de pasageri. Acest prag a fost atins cu o lună mai devreme în comparație cu 2015.

pasager-1-milion-Cluj-felicitari

Tot în acest interval de timp, de pe aeroport au fost deschise 10 destinații noi și au crescut frecvenţele unor zboruri existente. Totodată, 3 companii aeriene au demarat zboruri de la Cluj: Lot Polish Airlines (Varșovia), Blue Air și Atlasglobal (Istanbul).

1 milion de pasageri la Cluj

pasager-1-milion-Cluj-Marius-Pop

Astfel, pe 10 august 2016, Aeroportul Internațional Cluj atinge pentru a 6-a oară în istoria sa pragul de 1 milion de pasageri înregistrați într-un an calendaristic. Pasagerul cu numărul 1 milion, domnul Marius Pop, a călătorit pe zborul Aegean Airlines. Pasagerul 1 milion a fost întâmpinat de reprezentanții Consiliului Județean Cluj, ai aeroportului, alți invitați și de mass media.

pasager-1-milion-Cluj

În cadrul unei ceremonii de premiere, au fost premiaţi atât pasagerul cu numărul 1 milion, cât şi pasagerii 999.999, respectiv 1 milion 1.

Se poate observa trendul crescător al aeroportului din Cluj, dar oare este pregătit să susțină procesarea a peste 1.5 milioane pasageri pe an? Pasagerii se plâng de cozi interminabile, de înghesuială și de întârzieri tot mai mari.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Saptamana-Haferland-2016
Săptămâna Haferland 2016 – 10-15 august / Peste 2500 de turiști așteptați

Începând de astăzi, se dă startul unuia dintre cele mai mari festivaluri dedicate promovării culturii săsești din Transilvania. La Săptămâna...

Închide