1 milion de pasageri prin aeroportul din Cluj, în primele luni din 2016

0 190
avion+cazare litoral Romania

În primele 8 luni de zile din 2016, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a procesat 1 milion de pasageri. Acest prag a fost atins cu o lună mai devreme în comparație cu 2015.

pasager-1-milion-Cluj-felicitari

Tot în acest interval de timp, de pe aeroport au fost deschise 10 destinații noi și au crescut frecvenţele unor zboruri existente. Totodată, 3 companii aeriene au demarat zboruri de la Cluj: Lot Polish Airlines (Varșovia), Blue Air și Atlasglobal (Istanbul).

Pensiunea Iara

1 milion de pasageri la Cluj

pasager-1-milion-Cluj-Marius-Pop

Astfel, pe 10 august 2016, Aeroportul Internațional Cluj atinge pentru a 6-a oară în istoria sa pragul de 1 milion de pasageri înregistrați într-un an calendaristic. Pasagerul cu numărul 1 milion, domnul Marius Pop, a călătorit pe zborul Aegean Airlines. Pasagerul 1 milion a fost întâmpinat de reprezentanții Consiliului Județean Cluj, ai aeroportului, alți invitați și de mass media.

hotel unirea

pasager-1-milion-Cluj

În cadrul unei ceremonii de premiere, au fost premiaţi atât pasagerul cu numărul 1 milion, cât şi pasagerii 999.999, respectiv 1 milion 1.

Se poate observa trendul crescător al aeroportului din Cluj, dar oare este pregătit să susțină procesarea a peste 1.5 milioane pasageri pe an? Pasagerii se plâng de cozi interminabile, de înghesuială și de întârzieri tot mai mari.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Saptamana-Haferland-2016
Săptămâna Haferland 2016 – 10-15 august / Peste 2500 de turiști așteptați

Începând de astăzi, se dă startul unuia dintre cele mai mari festivaluri dedicate promovării culturii săsești din Transilvania. La Săptămâna...

Închide